Popular Posts

Thursday, February 3, 2011

mR kura kura

assalamualaikum..

psttttt...

sedikit tidak mempunyai kerja ni..aku pon update la blog...

dari mule ag nak tulis tp x tertulis.. .:l

maaf lah B..ahaksss...

aku kalo becinta...ermmm...sedikit tangkap serius..tp lagak biase jek...

x suke lah nak main kan laki.. ^8^

tetttttttttttt...;p

tapi aku ramai jek kawan laki.... o-o

bertepuk tampar bagai....

tapi semenjak aku kenal sowang nih...

ahoiiii...

perangai sedikit berubah...

lemah lembut...speak sopan2..haha =.=

jujur tahap gaban lah...mende kecik pon aku nak cakap...(biarlah)

dah name aku pon jujur...

tapi aku selalu jek buat die x puas aty..

die la jugak yg rajin layan karenah aku..

ade sekali tuh aku teringin nak makan nasi owang kawen...

hahaha....

mane nak dapat?????

siap nampak kenduri kawen aku suh singgah...

tp x singgah pon...

sampai la next week nye ade kenduri...

kenduri kat tempat die...

tapi sanggop datang amek aku, pastu anta balik umah..

:)

dah tuuu...

sape ag nak layan karenah aku....

kan3x...

seriously aku x de nak pandang owang laen kew...

nak jatuh aty kat owang laen kew...

selagi die x wat hal ngan aku...

n selagi jodoh kami ade...

nak tgk????

haaa.. nak



mohamad khairulazizi bin ibrahim

terima kaseh melayan karenah ku...

4 comments:

  1. wahh...
    speechless wawa-chan baca nih~
    T_T

    ReplyDelete
  2. :))
    mne bley bisu kan..nnt x bley nak speak2 ngan abg..haha ^8^

    ReplyDelete